De naam Deltalp staat niet alleen symbool voor onze herkomstlanden, maar ook voor hoe wij werken: verder denken, op zoek naar de verbanden, andere perspectieven innemen en daarbij het geheel niet uit het oog verliezen. Zo’n beetje “van de Zwitserse Alpen tot de Nederlandse Delta, en terug”. We proberen dat wat nodig is mogelijk te maken en niet uit te gaan van beperkte mogelijkheden. Dat betekent ook tegen de stroom in, maar wel met verantwoordelijkheidsgevoel en beide benen op de grond. Onze veelzijdigheid is onze kracht: met hoofd, hart en hand brengen wij een positieve verandering teweeg.

 

Lees meer over Malin of Sjuul, of neem direct contact met ons op via info@deltalp.nl!

IMG_0580

Malin Jost

Met positivisme, respect en inlevingsvermogen zet ik mijn intrinsieke motivatie in om bij te dragen aan een betere samenleving. Mijn doel is dat mensen weer gezondheid en tevredenheid uitstralen, dat we de natuur waarderen en weer laten opbloeien. Ik ben bereid om verschillende perspectieven in te nemen, probeer altijd het geheel te zien en kom in actie op basis van wat wel kan. Want elke stap telt: pas als je in beweging komt, verandert er ook iets, zie je een weg en kun je jouw doelen bereiken.

 

Persoonlijk kennismaken? Neem direct contact op: malin@deltalp.nl

\ projecten van Malin

Trainingen voor Young Professionals

Projectontwikkeling & Ondersteuning

Wij bouwen een duurzaam huis

KlimaatGesprekken

Fliegerhorst Teuge – SteenGoed Benutten Challenge

Sjuul

Sjuul van den Bijgaart

Het is mijn doel duurzaamheid verder te ontwikkelen en tot vanzelfsprekendheid te maken binnen bedrijven, de economie en onze maatschappij. De motivatie om me hiervoor in te zetten is intrinsiek en leidraad in mijn professionele en persoonlijke leven. Mijn brede kennis stelt me in staat de complexiteit van de problematiek te doorgronden, in systemen en netwerken te denken en dit door verbeeldingskracht in kansen voor de toekomst om te zetten. Doordat ik breed geïnteresseerd en een snelle leerling ben, kan ik me de context van een vraagstuk snel eigen maken en in verbinding brengen met duurzaamheid.

 

Persoonlijk kennismaken? Neem direct contact op: sjuul@deltalp.nl

\ projecten van Sjuul

Projectontwikkeling & Ondersteuning

Aardgasvrij Hoek van Holland

Financieringsopties herbestemming Noordersluis IJmuiden

Voorverkenning Energiemanagement – Energielandgoed Wells Meer

Investeringsversneller aardgasvrije wijk Overschie

Wij bouwen een duurzaam huis

Fliegerhorst Teuge – SteenGoed Benutten Challenge