Onderstaande inscapes zijn gepland en open voor individuele aanmeldingen. Dit kan door een mail te sturen naar info@deltalp.nl. Verder vind je op deze ook de vaste yoga- en pilateslessen die elke week worden gegeven.

Deltalp \ Agenda

Agenda

GEPLANDE INSCAPES

April

21 april 2024

Yoga Nidra Special

Yoga Nidra is een geleide meditatiemethode om tot een zeer diepe en bewuste ontspanning te kunnen komen. Het wordt ook wel “slaap van de yogi” of “yogaslaap” genoemd ook al heeft het niets met slapen te maken. Je ligt ontspannen op je rug, luistert naar de stem van de docent die jou, volgens een aantal stappen, door de verschillende fases leidt om naar een diepere staat van ontspanning te komen. Je komt in een toestand tussen waken en dromen waarin je zintuigen zich terugtrekken. Je luistert alleen en voelt sensaties. Beelden en gevoelens kunnen tijdens de sessie in je opkomen. Dit helpt je lichaam om los te laten. Je ontspant.

Deze extra lange les begint met wat zachte bewegingen, houdingen en ademoefeningen om de geest alvast wat tot rust te kunnen laten komen en in je lichaam te landen. Daarna gaan we over naar de Yoga Nidra. We eindigen rustig met een kopje thee.

Tijd: 14:00 – 15:30 uur
Locatie: ‘s-Hertogenbosch
Kosten: € 20,- p.p. incl. btw

Aanmelden en meer informatie via yogaaandekade.nl

27 april 2024

4 Seizoenen: Bos Breakout Lente - Oisterwijk

De natuur ontwaakt, bloeit en groeit weer. Duik met al je zintuigen het bos in en (her)ontdek de natuur als meer dan een mooi decor. Bosbaden of Shinrin Yoku wordt in Japan al jaren beoefent om te onthaasten in een steeds drukkere wereld. Met verschillende oefeningen ga je de aandacht voor jezelf en de natuur stimuleren, frisse lucht bijtanken, slenteren en onthaasten.

Belangrijk: ook al lopen we niet ver, je moet wel goed ter been zijn.

Tijd: 9:00 – 11:30 uur *
Locatie: Oisterwijk
Kosten: € 28,50 p.p. incl. btw
Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 12

* houd rekening met een mogelijke uitloop van max. 15 minuten

Aanmelden via info@deltalp.nl

Algemene voorwaarden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

VASTE LESSEN

Maandag

08:00 uur

Pilates

09:30 uur

Slow Flow

14:00 uur

Stoelyoga (momenteel geen groep; vanaf najaar 2024 weer mogelijk)

19:00 uur

Pilates

Woensdag

08:00 uur

Yin/Yang Yoga

16:15 uur

Zwangerschapsyoga

18:00 uur

Pilates