Al onze inscapes zijn te boeken voor groepen vanaf 4 personen (tenzij anders vermeld of in overleg). Ben je alleen? Kijk dan ook eens in onze agenda voor inscapes met open inschrijving. Aanmelden of meer informatie via info@deltalp.nl.

Deltalp \ Inscapes

Onze Inscapes

Heerlijk in de flow met Malin

De XL Shanti Flow avond was een fijne ervaring. Malin had voor een warme sfeer gezorgd met mooie passende muziek. Vanuit ontspanning nam ze ons mee de flow in met zachte bewegingen op het ritme van de adem. De toegankelijke, rustige, herhalende bewegingen in je eigen ademflow werkten heerlijk ontspannend en verdiepend.
Malin is met haar liefdevolle houding op een juiste manier aanwezig waardoor er de sfeer en ruimte is om bij jezelf te kunnen zijn.

Rebekka
Shanti Flow Yoga
december 2022

Privélessen Yoga

Malin heeft mij erg fijne privélessen yoga gegeven: ontspannen, fijne/prettige sfeer. Daarbij heeft ze mij allerlei soorten yoga laten ervaren, om zo te kijken welke vorm ik het fijnste vind. Ze gaf mij de ruimte om aan te geven wat ik graag terug wilde laten komen in de lessen en heeft me daarna nog adviezen gegeven over waar ik verder kon gaan met groepslessen yoga. Een aanrader!

Sanne
Privélessen Yoga
mei 2024

Stilte in het bos

Een heerlijke ochtend voor mezelf, met de natuur om me heen.

Els
Bos Breakout
november 2023

Fijne en ontspannende ervaring

Het was anders dan normaal in m’n eentje in het bos lopen, omdat er oefeningen bijzaten die extra ontspannend werken. Je hebt de oefeningen helder uitgelegd, je stem was fijn en passend bij deze ervaring. De oefeningen waren eenvoudig en doeltreffend, het lukte mij snel om te ontspannen en mij over te geven.

Ruurd
Bos Breakout
april 2022

Fijne yoga

Ik volg ruim een jaar yoga lessen bij Malin. Haar lessen zijn een fijne manier om te werken aan flexibiliteit en kracht.
Ik voel me na afloop van de lessen ontspannen en opgeladen.

Joost
Yoga lessen
januari 2023

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!