Al onze inscapes zijn te boeken voor groepen vanaf 4 personen (tenzij anders vermeld of in overleg). Ben je alleen? Kijk dan ook eens in onze agenda voor inscapes met open inschrijving. Aanmelden of meer informatie via info@deltalp.nl.

Deltalp \ Inscapes

Onze Inscapes

Heerlijk in de flow met Malin

De XL Shanti Flow avond was een fijne ervaring. Malin had voor een warme sfeer gezorgd met mooie passende muziek. Vanuit ontspanning nam ze ons mee de flow in met zachte bewegingen op het ritme van de adem. De toegankelijke, rustige, herhalende bewegingen in je eigen ademflow werkten heerlijk ontspannend en verdiepend.
Malin is met haar liefdevolle houding op een juiste manier aanwezig waardoor er de sfeer en ruimte is om bij jezelf te kunnen zijn.

Rebekka
Shanti Flow Yoga
december 2022

Dankbaar

Wat een fijne ervaring was het bosbad met Malin! Ik had deze ervaring kado gekregen voor mijn verjaardag, een fijner kadootje kun je niet krijgen! Heerlijk jezelf onderdompelen in het bos! Malin heeft fijne oefeningen om al je zintuigen weer op scherp te zetten en daarnaast is er ook nog tijd gereserveerd om even alleen te kunnen genieten van de prachtige omgeving. Dank je wel lieve Malin voor deze fijne ervaring!

Hanneke
Bos Breakout
november 2023

Stilte in het bos

Een heerlijke ochtend voor mezelf, met de natuur om me heen.

Els
Bos Breakout
november 2023

Fijne en ontspannende ervaring

Het was anders dan normaal in m’n eentje in het bos lopen, omdat er oefeningen bijzaten die extra ontspannend werken. Je hebt de oefeningen helder uitgelegd, je stem was fijn en passend bij deze ervaring. De oefeningen waren eenvoudig en doeltreffend, het lukte mij snel om te ontspannen en mij over te geven.

Ruurd
Bos Breakout
april 2022

Heerlijke ontspannen middag!

Bosbaden met Malin is een echte aanrader. Met haar rustige en betrokken persoonlijkheid neemt ze je mee in een heerlijke relaxte ervaring in de natuur. Het is echt onthaasten. De oefeningen zijn speels en laagdrempelig, heel fijn!

Marieke
Bos Breakout
april 2022

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!