Onderstaande inscapes zijn gepland en open voor individuele aanmeldingen. Dit kan door een mail te sturen naar info@deltalp.nl. Verder vind je op deze ook de vaste yoga- en pilateslessen die elke week worden gegeven.

Deltalp \ Agenda

Agenda

GEPLANDE INSCAPES

November

December

15 december 2023

Shanti Flow Yoga XL reeks - Vloeien
In deze tweede extra lange yogales staan vloeiende bewegingen centraal. Beweeg van binnenuit en vloei als water: een zachte, langzaam vloeiende Vinyasa practice waarin de vaak harde en rechte lijnen van de yoga gebroken worden. Bevrijd je wervelkolom, weg van het rigide bewegen.

Bewegen vanuit de herstellende kracht van diepe ademhaling die versmelt met zachte bewegingen. De maanaspecten (Yin) worden geïntegreerd zodat je kunt loslaten, vertragen en lichaam, geest en adem harmoniseren.

Een vrijdagavond is hiervoor het ideale tijdstip en zo kun je ontspannen het weekend in gaan. Ontdek in één of alle 3 XL-lessen de Yin-kwaliteiten in jezelf (andere data: 6 oktober “gronden” en 9 februari “smelten”).

Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Locatie: Yoga aan de Kade, ‘s-Hertogenbosch
Kosten: € 25,- p.p. incl. btw

Aanmelden en meer informatie via yogaaandekade.nl

29 december 2023

Yoga & Stilte Dagretreat

De tijd rond midwinter en de jaarwisseling is een donkere tijd waar we het licht naar binnen halen – niet alleen in je huis maar ook in jezelf.

Hoe gezellig het ook is om met je familie samen te zijn rond de kerstboom of bij de kachel, velen hebben juist in deze tijd behoefte aan stilte en willen zich terugtrekken. Het is een natuurlijke tijd van inkeer, alleen-zijn, verbinding maken met jezelf, om na te denken en te voelen.

Met deze (bijna) stiltedag gun je jezelf tijd en aandacht om uit je piekerende hoofd te komen. Voel je lijf, maak contact met je gevoelens, merk op wat je wil loslaten en wat je juist (meer) wil gaan omarmen.

We beginnen met een welkomstcirkel voordat we de stilte ingaan die we pas bij de gezamenlijke afsluiting weer doorbreken. Twee zacht vloeiende yogalessen laten je contact maken met je voelende lijf. Je krijgt de tijd en ruimte om dingen op te schrijven of om buiten een wandeling in stilte te maken.

Wij zorgen voor thee, snacks en een biologische vegetarische en/of vegan lunch.

Locatie

De Roudonck is een “Brabants Hoeve” waar het arriveren via de oprijlaan al een doorademen en loslaten is.

* Op aanvraag direct bij de locatie is het ook mogelijk om te overnachten.

Programma

Ochtend
– Welkomstcirkel
– Yoga & Meditatie

Lunch

Middag
– Buitenactiviteiten
– Yoga
– Gezellige afsluiting

 

Tijd: 9:30 – 17:30 uur
Locatie: De Roudonck, Esch
Aantal deelnemers: minimaal 6 tot maximaal 10 personen
Kosten:
Early bird: €122,50,- p.p. incl. btw (6 tickets beschikbaar t/m 31 oktober 2023)
Normaal: € 140,- p.p. incl. btw

Aanmelden kan via info@deltalp.nl

Algemene voorwaarden

Januari

26 januari 2023

Yoga Nidra Special

Yoga Nidra is een geleide meditatiemethode om tot een zeer diepe en bewuste ontspanning te kunnen komen. Het wordt ook wel “slaap van de yogi” of “yogaslaap” genoemd ook al heeft het niets met slapen te maken. Je ligt ontspannen op je rug, luistert naar de stem van de docent die jou, volgens een aantal stappen, door de verschillende fases leidt om naar een diepere staat van ontspanning te komen. Je komt in een toestand tussen waken en dromen waarin je zintuigen zich terugtrekken. Je luistert alleen en voelt sensaties. Beelden en gevoelens kunnen tijdens de sessie in je opkomen. Dit helpt je lichaam om los te laten. Je ontspant.

Deze extra lange les begint met wat zachte bewegingen, houdingen en ademoefeningen om de geest alvast wat tot rust te kunnen laten komen en in je lichaam te landen. Daarna gaan we over naar de Yoga Nidra. We eindigen rustig met een kopje thee.

Tijd: 19:00 – 20:30 uur
Locatie: ‘s-Hertogenbosch
Kosten: € 20,- p.p. incl. btw

Aanmelden en meer informatie via yogaaandekade.nl

27 januari 2024

4 Seizoenen: Bos Breakout Winter - Oisterwijk

Ook al is het wat kouder en minder groen in het winterse bos,  er is voldoende te ontdekken en om van te genieten. Muts op, handschoenen en dikke sokken aan en dan lekker in de frisse buitenlucht slenteren, rust vinden en aankomen in het hier en nu.

Duik met al je zintuigen het bos in en (her)ontdek de natuur als meer dan een mooi decor. Bosbaden of Shinrin Yoku wordt in Japan al jaren beoefent om te onthaasten in een steeds drukkere wereld. Met verschillende oefeningen ga je de aandacht voor jezelf en de natuur stimuleren, frisse lucht bijtanken, slenteren en onthaasten.

Belangrijk: ook al lopen we niet ver, je moet wel goed ter been zijn.

Tijd: 9:00 – 11:30 uur *
Locatie: Oisterwijk
Kosten: € 28,50 p.p. incl. btw (hele seizoensreeks 4x voor € 90,- p.p. incl. btw)
Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 12

* houd rekening met een mogelijke uitloop van max. 15 minuten

Aanmelden via info@deltalp.nl

Algemene voorwaarden

Februari

9 februari 2024

Shanti Flow Yoga XL reeks - Smelten

In deze laatste extra lange yogales staat het loslaten centraal. Laat los en smelt als honing: dicht bij de grond vanuit zachtheid en overgave ontdek je de yin kwaliteiten in een flow-based practice. Deze Yin Flow is de meest zachte vorm – een meditatie in beweging. Open je hart en oefen om jezelf over te geven aan deze bewegende meditatie.

Bewegen vanuit de herstellende kracht van diepe ademhaling die versmelt met zachte bewegingen. De maanaspecten (Yin) worden geïntegreerd zodat je kunt loslaten, vertragen en lichaam, geest en adem harmoniseren.

Een vrijdagavond is hiervoor het ideale tijdstip en zo kun je ontspannen het weekend in gaan. Ontdek in één of alle 3 XL-lessen de Yin-kwaliteiten in jezelf (andere data: 6 oktober “gronden” en 15 december “vloeien”).

Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Locatie: Yoga aan de Kade, ‘s-Hertogenbosch
Kosten: € 25,- p.p. incl. btw

Aanmelden en meer informatie via yogaaandekade.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

VASTE LESSEN

Maandag

08:00 uur

Pilates

09:30 uur

Slow Flow

14:00 uur

Stoelyoga

15:15 uur

Stoelyoga

19:00 uur

Pilates

Woensdag

08:00 uur

Yin/Yang Yoga

18:00 uur

Pilates