De naam Deltalp staat niet alleen symbool voor onze herkomstlanden, maar ook voor hoe wij werken: verder denken, op zoek naar de verbanden, andere perspectieven innemen en daarbij het geheel niet uit het oog verliezen. Zo’n beetje “van de Zwitserse Alpen tot de Nederlandse Delta, en terug”. Onze veelzijdigheid is onze kracht: met hoofd, hart en hand brengen wij een positieve verandering teweeg.

Deltalp \ Over ons

Over ons

Malin

Ik ben Malin. Ik voel me op mijn omafiets in Nederland net zo thuis als in de Zwitserse bergen, hoewel ik opgegroeid ben in het net zo mooie “vlakke” deel van Zwitserland.

Met mijn werk breng ik mensen in beweging, mentaal en fysiek; met als doel te (her-)verbinden. Ik werk graag op een persoonlijke manier met mensen samen, het liefst offline, buiten en met oog voor goede gastvrijheid. Ik laat mensen ervaren hoe het is om uit je hoofd en in je lichaam te komen en jezelf weer open te stellen voor je eigen behoeftes, je omgeving en vooral ook voor de natuur.

Met mijn manier van werken heb ik mijn eigen weg gevonden om invulling te geven aan mijn intrinsieke motivatie voor duurzaamheid, mijn veelzijdigheid en mijn eigen levensdoelen.

Mijn ervaringen en opleidingen
  • MSc Sustainable Business & Innovation
  • Yoga Docent (RYS 200) – 200 uur Vinyasa, 100 uur Shanti Flow, Stoelyoga, Yoga Nidra
  • Pilates – bijscholing voor yogadocenten
  • Docent voor Bosbaden (Kursleiterin für Waldbaden – Achtsamkeit im Wald)
  • Rewilding Training Tourism (twee van drie delen afgerond)
  • Big Five for Life™ Trainer (2019 – 2022)
  • Vrijwillige Klimaatcoach bij Stichting KlimaatGesprekken

Neem direct contact op met mij via
malin@deltalp.nl

Sjuul

Ik ben Sjuul. Ik ga graag mijn eigen weg en heb daarbij geen gebrek aan ideeën. Deze veelzijdigheid is tegelijkertijd mijn kracht en mijn grootste uitdaging. Bij Deltalp ben ik vooral op de achtergrond bezig met het organiseren van inscapes en probeer daarbij altijd graag weer iets nieuws in te brengen.

Vanuit mijn achtergrond en opleiding Sustainable Business en Innovation ben ik daarnaast actief als business developer en adviseur bij verschillende projecten. Zo werkte ik mee aan meerdere projecten in de energietransitie, bijvoorbeeld rondom aardgasvrije wijken in Rotterdam en projecten op het gebied van innovatieve herbestemming, zoals de Noordersluis in IJmuiden.

Lees hier meer over mijn projecten.

Neem direct contact op met mij via
sjuul@deltalp.nl