Onze inscapes zijn zeer geschikt als begeleidend programma voor (zakelijke) bijeenkomsten of groepsactiviteiten. Ze kunnen een congres, vergadering, groepsreis of weekend voorzien van de nodige afwisseling en ontspanning. In samenwerking met verschillende (congres)hotels op mooie locaties hebben we speciaal voor hun gasten een passend aanbod dat ook op maat samengesteld kan worden.

Deltalp \ Bijeenkomsten & Activiteiten

bijeenkomsten & activiteiten

Bos Breakout • 90 minuten

Een congres of meerdaagse vergadering vereist concentratie en productiviteit. Buiten in de frisse lucht helpt een bosbad je weer te ontspannen, kan het de creativiteit bevorderen of dienen als stresspreventie. Maar ook op een ontspannen groepsreis kan het de nodige afwisseling bieden en deelnemers nieuwe dingen laten ontdekken.

Het programma kan naar wens zowel focussen op de individuele ervaring als op teambuilding.

meer informatie

 

Yoga Breakout • 60 of 120 minuten

Verschillende vloeiende yogastijlen om lekker te bewegen in lijn met de ademhaling. Het helpt te ontspannen en nieuwe energie te verzamelen. Of simpelweg een sportieve onderbreking van de dag.

Van stoelyoga tot Vinyasa, we kunnen voor elke groep een passend programma maken.

meer informatie

 

Op Maat

Ben je met een grote groep of op zoek naar een kortere of langere activiteit, een combinatie van yoga en bosbaden of bijvoorbeeld een volledig begeleidend programma voor een congres? Neem contact op en we maken samen een aanbod op maat.


Vraag direct een offerte aan

via info@deltalp.nl

Met deze locaties werken wij samen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!