Deltalp \ Inscapes \ Dagretreat

Dagretreat

Een 'mindful' dag voor jou om er even tussenuit te gaan. Een dag om je aandacht naar het hier en nu te brengen. Je gaat bewegen en stil staan, zowel fysiek als ook mentaal. Tijdens een dagretreat ben je een deel of zelfs de hele dag buiten in de frisse lucht.

Onze dagretreats verschillen in focus en samenstelling. Soms ben je meer aan het wandelen en staat natuurbeleving en rewilding centraal. Een andere keer staat bosbaden (shinrin yoku) centraal en gaat het juist meer om bewuste ontspanning in de natuur. En tot slot organiseren we ook dagretreats waar je veel yoga gaat beoefenen en met ademhalings-oefeningen aan de slag gaat. Maar het is altijd een dag om verbinding te maken met jezelf en je omgeving.

Bij de geplande dagretreats (zie agenda) kun je vooraf zien wat de focus van de dag zal zijn. Wil jij een dagretreat op maat voor jou en je vrienden of collega’s dan stellen we een programma samen afgestemd op jullie behoeftes. Sowieso streven we altijd naar een mooie combinatie van reconnect, recharge en rewild.

Praktische informatie

Onze dagretreats kunnen worden georganiseerd in verschillende gebieden in midden-Brabant. Normaal gesproken beginnen we ’s ochtends op tijd en eindigen we aan het eind van de middag. Een gezonde lunch wordt verzorgd waarbij we zo veel mogelijk biologische en lokale producten gebruiken.

Programma voorbeeld:

09:00 Inloop en ontvangst met thee
09:30 Begin en welkomstcirkel
10:00 Bosbaden
12:00 Stiltewandeling
12:30 Lunch en vrije tijd
14:00 Rustige yogales
16:00 Thee ceremonie en afsluiten
17:00 Einde