Deltalp \ Inscapes \ Bos Breakout

Bos Breakout

Duik met al je zintuigen het bos in en (her)ontdek de natuur als meer dan een mooi decor. Met verschillende oefeningen ga je de aandacht voor jezelf en de natuur stimuleren, frisse lucht bijtanken, slenteren en onthaasten.

Een Bos Breakout kan naar wens vormgegeven worden, variërend van een kennismaking van ca. 90 minuten tot een volwaardig bosbad van ca. 4 uur. Dit kan in een groep gelijkgestemden of een-op-een in een privésessie. Voor teams kan de focus van deze inscape in overleg op de individuele ervaring of de gezamenlijke ervaring (teambuilding) gelegd worden.

Shinrin Yoku

Bosbaden of Shinrin Yoku wordt in Japan al jaren beoefent om te onthaasten in een steeds drukkere wereld. Daarbij ga je de natuur in om te vertragen en bewust met alle zintuigen de omgeving in je op te nemen. Bosbaden is goed voor je eigen creativiteit en dient ook als (stress)preventie. Het positieve effect op onze gezondheid in het algemeen en bij stress gerelateerde klachten (zoals overspannenheid, burn-out en hoge bloeddruk) is inmiddels ook wetenschappelijk aangetoond.

Waar en wanneer

Wij bieden regelmatig Bos Breakouts aan waarvoor je je kunt inschrijven. Dit doen wij op verschillende locaties: Stadsbos 013 in Tilburg, De Guldenberg in Helvoirt, de Vughtse Heide in Vught of Landgoed Rozephoeve in Oisterwijk.

Houd onze agenda in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


Bijeenkomsten & Activiteiten

Wij werken samen met hotels waar we o.a. de Bos Breakout aanbieden als aanvulling tijdens meetings, een congres of groepsreis.

meer informatie