Deltalp \ Inscapes \ Personal Yoga & Pilates

Personal Yoga & Pilates

Gun jezelf een pauze en kom uit je hoofd in je lichaam. Of het nu een zacht vloeiende les is of juist wat intensere oefeningen, een privéles kunnen we op jouw behoeftes afstemmen. Voor het samenstellen van de lessen kan Malin putten uit haar kennis van verschillende yogastijlen en pilates.

Vinyasa Yoga

Vinyasa yoga is een populaire vorm van yoga en een aanrader als je fysiek wat meer uitdaging zoekt, maar ook voor het vergroten van je innerlijke kracht, je concentratie en om uit je hoofd te komen. Het is een dynamische, vloeiende en intensieve vorm van yoga die ademhaling en beweging verbindt in wisselende reeksen van houdingen.

Shanti Flow Yoga

Shanti Flow is vooral geschikt als je meer ontspanning zoekt door zachte inspanning. Het is een langzame, vloeiende Vinyasa waarin de vaak harde en rechte lijnen van de yoga verzacht worden. Je oefent om te vertragen en de soms subtiele bewegingen in en tussen de houdingen laten je in een steeds diepere staat van aandacht en voelen komen. Je kunt deze yogastijl grofweg onderverdelen in Slow Flow, Gentle Vinyasa en Yin Flow.

Stoelyoga

Stoelyoga vereist geen fitheid of lenigheid, is ideaal als 'opfrispauze' op je werk en is er voor iedereen die om wat voor reden dan ook niet op een yogamat kan of wil oefenen. Het is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Je doet zachte houdingen en beweegt rustig op en rond de stoel. Dit is goed voor je mobiliteit, om te ontspannen en op te laden.

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een geleide meditatiemethode om tot een zeer diepe en bewuste ontspanning te kunnen komen. Het wordt ook wel "slaap van de yogi" of "yogaslaap" genoemd ook al heeft het niets met slapen te maken. Je ligt ontspannen op je rug, luistert naar de stem van de docent die jou, volgens een aantal stappen, door de verschillende fases leidt om naar een diepere staat van ontspanning te komen. Je komt in een toestand tussen waken en dromen waarin je zintuigen zich terugtrekken.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode om de spieren te versterken, de flexibiliteit en mobiliteit te vergroten en de concentratie te verbeteren. Hoewel je het hele lichaam traint, ligt de focus op rompstabiliteit oftewel het trainen van je core spieren rondom je rug, buik en bekken. Pilates is slim bewegen (niet snel) en ook een mooie aanvulling op yoga.

 

Tarieven Personal Yoga & Pilates

60 minuten voor 1 persoon: €70
90 minuten voor 1 persoon: €95
60 minuten voor 2 personen: €95
90 minuten voor 2 personen: €130

Deze tarieven zijn incl. 21% btw en excl. een eventuele reiskostenvergoeding. In overleg kan de privéles ook in een grotere groep, met een langere duur of in een yogastudio plaatsvinden.

Neem bij interesse contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden!
malin@deltalp.nl


Op zoek naar vaste yoga- of pilateslessen in een studio? Die vind je hier.